Opheldering 6 oktober 2023
Agenda

16 oktober:   herfstvakantie
1 november: start cito groep 8
9 november: informatieavond PO-VO
16 & 21 november: voortgangsgesprekken ouders

KBW groot

Kinderboekenweek ''Bij mij thuis''

Bij mij thuis

Bij mij thui

Het kan u bijna niet ontgaan zijn dat woensdag de kinderboekenweek is gestart! Met een leuke opening op het plein zijn we tot de herfstvakantie bezig met boeken en lezen en leesplezier. Het thema dit jaar is ''bij mij thuis'', wat ook een mooi gesprek in de groepen met zich mee brengt. Hoe zien verschillende huizen eruit? Hoe gaat het bij kinderen thuis? Welke verschillen zijn er? Welke overeenkomsten.

Lezen is leuk!

IMG 0743

Komende week zijn er veel leuke activiteiten gepland. Er wordt voorgelezen door oma's en opa's, grote kinderen lezen voor aan kleine kinderen, er is een boekemarkt en in de klas worden veel acitiviteiten gedaan die het lezen leuker maken. Woensdag is de voorleeswedstrijd van de groepen 7 & 8 en de kinderen kunnen mee denken over welke juffen ''the masked readers'' zijn.

Klik hier voor beelden van de opening

Gevonden voorwerpen

Er liggen weer een hoop gevonden voorwerpen. Wilt u voor de herfstvakantie komen kijken of er iets van uw kind tussenzit? De gevonden voorwerpen liggen in de hal naast het lokaal van de peuters. Na de herfstvakantie ruimen we alle overgebleven spullen op.

Promoposter heldring 2023 tekenen  schilderen groot

Ze is al begonnen, maar er is nog plek. Neem contact op met Judith als u uw kind wilt aanmelden.